BLOG

NAJNOVIJI ENTRIES

FLAT EARTH NETWORK

Banner

Flat Earth Network donosi 'novi' ekskluzivni Flat Earth sadržaj 'LIVE' 24/7 i na zahtjev - uključujući intervjue, mišljenja, vijesti, istraživanje, glazbu, chat i informacije iz Top Earth pokreta Top Flat Earth Sadržavatelji sadržaja! Beskonačno društvo zrakoplova (IPS) Autentična namjera Bro Sanchez | Mark Sargent | Patricia Steere | Nathan Oakley | DITRH | D mramor | The Horry list pokazuje | I više! Slušajte i gledajte 24/7 'LIVE' i na zahtjev! Nabavite ekskluzivne dnevne i tjedne posebne pogodnosti! Sudjelujte i izravno komunicirate sa svim FEN domaćicama i pretplatnicima u privatnom FEN Chatroomu samo za članove! Osim toga, primajte sve nove BONUS sadržaje, uključujući FEN dnevne vijesti, FEN tjedne vijesti i FEN okrugli stol!

Incoming quote Infinite Plane Society

Membership to The Flat Earth Network

Flat Earth Network Shop

F.E.P.E. označava Flat Earth People Everywhere. Karakter #FEPE rođen je i predstavljen u jednom od IPS-ovih videozapisa uživo na usluzi YouTube. Koliko znam, dizajnirao ga je Kyle MacDonald (@OneRedPaperClip na Twitteru). Taj se podatak može uklopiti ako sam u krivu. Slobodno me slagajte e-poštom ako znate da je to netočno. To zamjenjuje PEPE žabu i postala je glavna ikona u pokretu #flatearth. Možete ga pronaći na većini zemaljskih zemaljskih mema koje upravo sada uplaćuju internet. Vektorska datoteka dostupna je na Gumroadu za one koji žele stvoriti vlastite naljepnice, majice, šalice, grafike itd.

IPS je pravi pionir u suvremenom pokretu #flatearth. Bio je prvi koji je prikupljao novac putem kampanja za financiranje kako bi implementirao ideje koje dolaze u svaki think-tank koji je bio smješten na svom YouTube kanalu (Infinite Plane Society). IPS je došao s idejom plaćanja velikih plakata diljem Sjedinjenih Država, promovirajući poticajne grafike "ISTRAŽIVANJE FLAT ZEMLJE". Prva takva reklamna reklama oglašavana je i na CBS News. Bilo je prisutno istočno na Interstate 76 u blizini Philadelphia International Airport. Ova ploča je također vidio "MAD" Mike Hughes (raketni inženjer i usudio-vrag), koji je zvao IPS i stvari su išle još dalje. Na kraju tog diskusija postavljeno je da će ljudi unutar zajednice Flat Earth financirati nazočnost naljepnica "Research Flat Earth" na roket koji će pomoći ljudima diljem aviona da spriječe kontroverzu oko oblika zemlje. Saznajte više o ovoj temi posjetom the daily plane.

Još jedna premijera u ravnoj Zemlji zajednice bio je način na IPS je moderiranja svoje YouTube live stream, dajući mod ključeva za sve provjeravala pretplatnika; na taj način čuvanje sobe za razgovor očišćeno od trolova, optimizirajući mjesto za vrlo učinkovite think-tankove. Njegova se strategija sada koristi na mnogim drugim kanalima na ravnoj zemlji. Vrijedno je spomenuti o najbržim modovima vani: Salute @TOTO Cult a.k.a. Plava kaciga. Slika na desnoj strani Peter Lexa (@peter_lexa na Twitter).

Obavezno provjerite pravila za chat prije ulaska u IPS live stream. Ako želite ključ, da biste mogli sudjelovati u tim streamovima uživo, pošaljite e-poruku na adresu: infiniteplanesociety@gmail.com. Za više genijalnih strategija i najnovija ravna zemlja kreće se na posjeti šahovske zajednice flat earth network. Ovdje ćete naći najnovije informacije od najboljih današnjih istraživača na tom polju. Na kraju ovog članka htio bih zahvaliti IPS-u i obavijestiti ga da sam zahvalan za službu drugima. Mir na ravnoj zemlji!