BLOG

NAJNOVIJI ENTRIES

FLAT REVIVAL MAGAZINE

Banner

U svojoj srži, FLAT Revival Magazine je publikacija koja prepoznaje Flat Earth kao stanje uma, nešto što ide daleko iznad oblika ove Zemlje. Oni koji propituju valjanost glavne priče o kozmologiji, neizbježno se prilagođavaju mnogim pojavnim istinama koje otkrivaju varljivu konstrukciju ovoga svijeta.

NAŠE APOLOGIJE: FRM # 1 trenutno nije dostupan za kupnju. Imamo problema s Createspace i našom internom datotekom ispisa. Nadamo se da ćemo to riješiti uskoro. Oprostite na neugodnosti. Ty Gorton

FRM predstavlja filozofiju, književnost, umjetnička djela, intervjue i humor koji istražuju postojanje iz perspektive da živimo na ravnom i nepomičnom zrakoplovu, zaključak koji dolazi s bezbroj drugih ostvarenja u vezi s prirodom naše stvarnosti.

Suradnici u FRM # 1 uključuju: Crow (Crrow777 Radio), Duhovni sjever, Adam Carter (Flat Earth Smarts), D mramor, Kan Ev Art, Zetski razmišljanje, Becky G, Pauly Hart, Rusted Sol, Jacob Appleman (GoFindTheOthers) Uluschak, Peter Lexa, Lewi Lewis, Ty Gorton, Jeff Kramer i još mnogo toga.

Naš se sadržaj kreira od pretpostavke da živimo na ravnoj ravnini, bez isprike i bez opravdanja. Dok će FRM predstaviti najnovije teorije i dokaze o ravnoj kosmologiji zemlje, naša je misija upustiti se u one koji su već podigli skok. Stranice FRM-a angažirat će cijeli spektar ravnog svijeta iskustva, od mentalnog / emocionalnog aspekta do rastuće želje zajednice da stvore vlastitu kulturu u svim medijima. Ova je publikacija slavlje smjene širenja svijesti diljem svijeta.

S čisto ekonomskog stajališta, FRM ima solidan poslovni smisao za bilo kakav prihod izvan operativnih troškova i odmah se ulaže u ravnodušnu zajednicu. Dok se FE svijest znatno proširila u posljednje dvije do tri godine, broj ravnih zemljaka naspram heliocentričnih vjernika je malen; velika većina čovječanstva i dalje prihvaća kozmologiju kuglice koja se vrti kao neporecivu istinu.

Svaki dolar koji se FRM ponovno investira u rast stanarske zajednice dovest će do potencijalnih novih čitatelja, suradnika i / ili navijača časopisa. Činjenica da, relativno govoreći, ima tako malo ravnih zemljaka čini ne samo održiv, već i presudno za reinvestiranje viška kapitala u pojedince i grupne projekte usmjerene na dovođenje svijesti FE-a široj publici. Za više informacija posjetite FLAT REVIVAL Hvala ti!